Βλέπετε 1–12 από 18 αποτελέσματα

BAKING POWDER

Διογκωτικός παράγοντας για προϊόντα που δεν διογκώνονται με μαγιά.

BAQUETTE EXS 0,5

Βελτιωτικό αρτοποιίας για παρασκευή μπαγκέτας.

BIOS T2

Βελτιωτικό για αποφυγή ταγγίσματος. Ιδανικό για Παξιμάδια, Κριτσίνια.

BP EXTRA

Διογκωτικός παράγοντας για προϊόντα που δεν διογκώνονται με μαγιά.

CRUSTY GOLD

Βελτιωτικά για χωριάτικο Ψωμί. Τελικό προϊόν με τραγανή κόρα, αφράτη ψίχα, μεγάλο όγκο. Ιδανικά για μεγάλη καταπόνηση της ζύμης. Προσδίδει υποκίτρινο χρώμα.

DIAMOND LEMON CAKE

Μείγμα για Κέικ με προσθήκη Νερό - Λάδι, με γεύση λεμόνι

ESTERS 1%

Ενισχύει το πλέγμα της γλουτένης και τις ρεολογικές ιδιότητες του αλεύρου, διορθώνει το ph, προσφέρει μεγάλη διόγκωση, τραγανή κόρα στο ψωμί.

FORZA 1000

Προσφέρει μεγάλη διόγκωση, λεύκανση στη ψίχα. Αυξάνει την αντοχή της ζύμης στη μηχανική καταπόνηση καθώς και τη διάρκεια ζωής του ψωμιού

KL 5

Βελτιωτικό αρτοποιίας για κατεψυγμένη, προψημένη ζύμη και βαθιάς Κατάψυξης.

PANIERINO

Βελτιωτικό αρτοποιίας για χρήση στην παρασκευή των περισσοτέρων αρτοσκευασμάτων. Ιδανικό για Ψωμί πολυτελείας

PIZZA SUPREME

Βελτιωτικό αρτοποιίας για βάση Πίτσας.

TSOUREKI LENTEN MIX

Μείγμα για τσουρέκι Νηστίσιμο με χρήση μόνο μαγιάς.