Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Ανακαλύψτε τα προϊόντα με βάση τις εφαρμογές που θέλετε

    NEW FLOUR 1000

    Αυξάνει την αντοχή της ζύμης στη μηχανική καταπόνηση, την απορρόφηση και διακράτηση νερού. Προσφέρει μεγάλη διόγκωση. Μειώνει το κολλώδες και αυξάνει τη διάρκεια ζωής.

    NEW FLOUR 500

    Διορθώνει το δείκτη γλουτένης. Αυξάνει την αντοχή της ζύμης στη μηχανική καταπόνηση, βελτιώνει τη διακράτηση νερού.

    VS 2

    Βελτιωτικό για προϊόντα όπως Σάντουιτς, μπέργκερ, ψωμάκι soft.