Βλέπετε 13–24 από 34 αποτελέσματα

HYDRO 3

Βελτιωτικό αρτοποιίας για αύξηση απορρόφησης νερού και διακράτηση υγρασίας. Ιδανικό για μπισκότα και ειδικά αρτοποιήματα.

KL 5

Βελτιωτικό αρτοποιίας για κατεψυγμένη, προψημένη ζύμη και βαθιάς Κατάψυξης.

NEW FLOUR 1000

Αυξάνει την αντοχή της ζύμης στη μηχανική καταπόνηση, την απορρόφηση και διακράτηση νερού. Προσφέρει μεγάλη διόγκωση. Μειώνει το κολλώδες και αυξάνει τη διάρκεια ζωής.

NEW FLOUR 500

Διορθώνει το δείκτη γλουτένης. Αυξάνει την αντοχή της ζύμης στη μηχανική καταπόνηση, βελτιώνει τη διακράτηση νερού.

P-LINE

Διατηρεί τις ρεολογικές ιδιότητες (P,L,W) σταθερές. Ιδανικό για παραγωγή πίτας σε φυλλοποιητική μονάδα.

P1000 BAKE

Βελτιώνει την πλαστικότητα και εκτατότητα της ζύμης, προστατεύει από το "μπαγιάτεμα", σταθεροποιεί την απορρόφηση του νερού, υποστηρίζει το τελικό προϊόν  στην Κατάψυξη. Διασπείρει το λίπος προσφέροντας ομογενοποίηση στη ζύμη. Εξοικονόμηση ενέργειας στο φούρνο (ο φούρνος δουλεύει σε πιο χαμηλές θερμοκασίες).

P1000 BIO

Βελτιώνει την πλαστικότητα και εκτατότητα της ζύμης. Προσφέρει διόγκωση στο προϊόν, το κάνει πιο αφράτο στο δάγκωμα (δεν λαστιχάρει η πίτα), δίνει ιδιότητες αντιμπαγιατέματος. Βοηθάει την ενεργοποίηση των προζυμιών (επιστροφές ζυμαριών).

PANIERINO

Βελτιωτικό αρτοποιίας για χρήση στην παρασκευή των περισσοτέρων αρτοσκευασμάτων. Ιδανικό για Ψωμί πολυτελείας

PANINO BREAD

Βελτιωτικά για διάφορα αρτοσκευάσματα. Βασίζονται στην τεχνολογία των ενζύμων.

PANINO GOLD

Βελτιωτικά για διάφορα αρτοσκευάσματα. Προσδίδει και υποκίτρινο χρώμα.

PIZZA SUPREME

Βελτιωτικό αρτοποιίας για βάση Πίτσας.

POLAR

Βελτιωτικό αρτοποιίας για κατεψυγμένη, προψημένη ζύμη και βαθιάς Κατάψυξης.