Αφρώδεις Οίνοι

Villa Sandi SpA

Αφρώδης Οίνος Λευκός Ξηρός Prosecco Asolo Superiore Villa Sandi (750 ml)

Το Asolo είναι ένα μικρό μεσαιωνικό χωριό μοναδικής γοητείας, υπήρξε πολιτιστικό σταυροδρόμι για αιώνες, γνωστό για συγγραφείς και καλλιτέχνες όπως ο Antonio Canova, Eleonora Duse και Freya Stark, οι οποίοι μαγεύτηκαν από την υποβλητική ατμόσφαιρα αυτής της ιστορικής πόλης.

Τα εδάφη των λόφων Montello και Asolo, χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη γονιμότητα και ομορφιά και από τον δέκατο τέταρτο αιώνα έγιναν πόλος έλξης για τους Βενετούς αριστοκράτες που έκτισαν πολυτελείς εξοχικές κατοικίες και καθιέρωσαν μια μακρά παράδοση αμπελοκαλλιέργειας και οινοποίησης.

Το 2009 το Υπουργείο Γεωργίας ονόμασε την περιοχή Asolo Prosecco Superiore D.O.C.G. αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα του εδάφους και την ιδιαιτερότητα του τοπίου.

Το Asolo Prosecco Superiore της εταιρείας Villa Sandi SpA, είναι φτιαγμένο από σταφύλια που καλλιεργούνται στα κτήματα μας που βρίσκονται στην περιοχή D.O.C.G. Asolo, σύμφωνα με τους αυστηρούς κανονισμούς που παρέχονται από τον Φορέα Πιστοποίησης Βιοποικιλότητας.

Η βιολογική ποικιλομορφία είναι ένας από τους κύριους πόρους για την ανθρώπινη ζωή και η εταιρεία μας αναγνωρίζει αυτή τη σημαντική αξία, προσπαθώντας να μειώσει τις επιπτώσεις της επεξεργασίας στη βιολογική ισορροπία του περιβάλλοντος και να διασφαλίσει έτσι την ποιότητα των προϊόντων.

Σερβίρεται στους 6-8°C

Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 11 %

Αφρώδης Οίνος Auris Spumante Brut Villa Sandi (750 ml)

Περιγραφή

ΧΡΩΜΑ: Πολύ ωχρό κίτρινο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες.

ΑΡΩΜΑ: Φρουτώδες και λουλουδένιο, με διακριτικές νότες άγουρου μήλου.

ΣΑΚΧΑΡΑ: 14 g/Lt

ΟΞΥΤΗΤΑ: 5,9 g/Lt

ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ: 11,5%

ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ: Ιδανικό με οστρακοειδή, θαλασσινά. ζαμπόν και φρούτα.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: 6 – 8°C

Τα οινοπνευματώδη προϊόντα απευθύνονται μόνο σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών.

Villa Sandi, Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra Dry

Η περιοχή παραγωγής του Villa Sandi, Valdobbiadene Prosecco Superiore βρίσκεται μεταξύ των πόλεων Conegliano και Valdobbiadene.
Έχει Χρώμα πολύ ανοιχτό κίτρινο και μπουκέτο έντονα φρουτώδες με αρώματα με σαφείς νότες ώριμου χρυσού μήλου. Ευχάριστη και κομψή αίσθηση λουλουδιών που θυμίζει λουλούδια ακακίας.
Η γεύση του είναι φρέσκα, ελαφρώς γλυκιά και απαλή προς τον ουρανίσκο και γεύση στο πίσω μέρος της γλώσσας. Ένα ωραίο και αρμονικό φινίρισμα.

VILLA SANDI PROSECCO IL FRESCO DOC 75 CL

Λεπτό σε αρώματα, φρέσκο ​​και χαλαρό, αντιπροσωπεύει όχι μόνο τον πιο διαδεδομένο τύπο Prosecco αλλά και τον πιο παραδοσιακό, αυτόν που μπορεί περισσότερο από άλλους να συνδυάσει τη φυσική του απαλότητα με μια πιο τεντωμένη, σχεδόν μεταλλική φλέβα. Ένα πολύ ευχάριστο Prosecco, ικανό να συνοδεύσει τις πιο ανόμοιες γαστρονομικές παρασκευές χάρη σε μια σπάνια πόση και μια ορισμένη κομψότητα.Απαλό αχυροκίτρινο, με αρκετά φίνο και επίμονο perlage. Η μύτη εκφράζει ευχάριστες νότες από χρυσό μήλο και αχλάδι Williams, χαρακτηριστικό του Prosecco, πλαισιωμένο από μικρά λουλούδια του βουνού. Περιτυλίγοντας, στο στόμα ξεχωρίζει για μια κάποια απαλότητα που ισορροπεί τέλεια από μια εξαιρετική σφριγηλότητα πριν από το κλείσιμο στα φρούτα, με καλή επιμονή, σε συνδυασμό με ιδιαίτερα πικάντικα πιάτα όπως το ρύζι κάρυ.

Βρες μας

ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ 29 ΜΟΣΧΑΤΟ

ΤΚ 18345

Δευτέρα-Παρασκευή 8:00-16:00

+30 2104827186

info@diemondspirit.gr

SUBSCRIBE