Η Biozyme διαθέτει στην φαρέτρα της μια πλήρη γκάμα προϊόντων για τους επαγγελματίες στην αρτοποιία , την ζαχαροπλαστική τον κλάδο της μαζικής εστίασης (H0.Re.Ca) , της πιτοποιίας τα οποία παρέχουν ταυτόχρονα   αξιόπιστες , οικονομικές και σταθερές λύσεις. Έχοντας εμπειρία πολλών ετών στις αναλύσεις αλεύρων και στην κατάλληλη επιλογή Α υλών για τα προϊόντα της έχει καταφέρει να είναι στις πρώτες θέσεις της ελληνικής αγοράς . 

2010

H “BIOZYME” Δημιουργείται με έδρα το Μοσχάτο Αττικής !!

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ιδρυτής της εταιρίας “Γεώργιος Διαμαντης & ΣΙΑ ΕΕ”

Εξοπλίζεται με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα

μεταξύ άλλων διαθέτει και σύγχρονο εργαστήριο αναλύσεων αλεύρου.

Αλευρόμυλοι

Με γνώσεις και όπλο τη χρήση του χημείου μας βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις προτίμησης των παραγωγών προϊόντων αλευρού στην Ελλάδα

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ-ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΑ: Για όλους τους τύπους αλεύρων ,για φρέσκα άλευρα /διαρρέουσας γλουτένης

Μερικά από τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας:
αντοχή της ζύμης στην μηχανική καταπόνηση -
διάρκεια ζωής του ψωμιού -
ενίσχυση του πλέγματος της γλουτένης -
βελτίωση της διακράτισης νερού κ.α

Πιτοποϊια

Γνώστες των ιδιοτήτων του αλευρού της εφαρμόζουμε στα προϊόντα για παραγωγή πίτας για σουβλάκι (Χειροποίητής – Φυλοποίησης ) και κερδίζουμε την πρώτη θέση στην προτίμηση των βιοτεχνιών – βιομηχανιών στον χώρο.

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ για: Φυλλοποίηση, Χειροποίητη Αραβική, Κυπριακή, Λαβάς.

Διαθέτοντας εξοπλισμό ανάλυσης αλεύρων,
προσφέρουμε το κατάλληλο βελτιωτικό για την
δημιουργία προϊόντος πίτας με αφράτη δομή,
ομοιόμορφη κυψέλωση, μη λαστιχωτή υφή,
δίχως τη δημιουργία ‘μπαλονιών’,
σωστή συμπεριφορά στο πλατό

Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική

Η εταιρία ξεκινά την διάθεση προϊόντων (μίγματα - συμπυκνώματα - βοηθητικές ύλες) με γνώμονα την καινοτομία – ποιότητα σε μια μεγάλη γκάμα ώστε να καλύψει την ζήτηση στην αγορά και να προσθέσει νέα καινοτόμα προϊόντα στην ελληνική αγορά .

Ho.Re.Ca

Εύκολες , γρήγορες και σταθερές λύσεις για επαγγελματίες στο χώρο της μαζικής εστίασης με υψηλής ποιότητας Α ύλες για ένα χώρο που λόγο της αυξανόμενης απαίτησης από τους τελικούς καταναλωτές θέτει το βέλτιστο σαν στόχο .

Καλύπτουν τις ανάγκες σας για βελτιστοποίηση, συνέπεια και κερδοφορία. Χρησιμοποιώντας τα, είναι βέβαιο ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο των τεχνικών πτυχών των διαδικασιών σας. Η BIOZYME σας προτείνει ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σας και είναι σύμφωνοι με:
1/ Τάσεις της αγοράς
2/ Οι περιορισμοί παραγωγής σας,
3/ Η εμφάνιση και οι ιδιότητες των τελικών προϊόντων σας,
4/ Οι περιορισμοί κερδοφορίας σας,
5/ Οι ρυθμιστικοί σας περιορισμοί.
Μπορούμε να αναπτύξουμε εξατομικευμένες λύσεις κατάλληλες για όλες τις εφαρμογές: φρέσκα, κατεψυγμένα και προσυσκευασμένα τελικά προϊόντα.

Τα μείγματα και τα προμίγματα μας είναι εύχρηστες λύσεις για όλες τις εφαρμογές: ειδικούς τύπους ψωμιού, αρτοσκευάσματα κ.λπ. Η γκάμα των προϊόντων μας ανταποκρίνεται επίσης στις τάσεις των καταναλωτών . Αναπτύξτε τη γκάμα σας απλά, με ασφάλεια και πρακτικά, βασιστείτε στις ειδικά σχεδιασμένες συνταγές και συμπυκνώματα μας για να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες των καταναλωτών για ποικιλία και καινοτομίες.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Καινοτομια
Αναπτυξη

By George Diamantis

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε
και οι διαδικασίες παραγωγής
αποτελούν καθοριστικούς
παράγοντες της υψηλής μας ποιότητας

Οι πελάτες μας

Με πλεονέκτημα την καινοτομία και συνεχής έρευνα της αγοράς προτείνει στους πελάτες της νέες ιδέες και λύσεις καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στην αγορά.

Προϊόντα

Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, προσφέρουμε μια γκάμα που καλύπτει και τον πιο απαιτητικό