2010
H “BIOZYME” Δημιουργείται με έδρα το Μοσχάτο Αττικής !!
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ιδρυτής της εταιρίας “Γεώργιος Διαμαντης & ΣΙΑ ΕΕ”
Εξοπλίζεται με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα
μεταξύ άλλων διαθέτει και σύγχρονο εργαστήριο αναλύσεων αλεύρου.
Αλευρόμυλοι
Με γνώσεις και όπλο τη χρήση του χημείου μας βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις προτίμησης των παραγωγών προϊόντων αλευρού στην Ελλάδα
ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ-ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΑ: Για όλους τους τύπους αλεύρων ,για φρέσκα άλευρα /διαρρέουσας γλουτένης
Μερικά από τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας:
αντοχή της ζύμης στην μηχανική καταπόνηση -
διάρκεια ζωής του ψωμιού -
ενίσχυση του πλέγματος της γλουτένης -
βελτίωση της διακράτισης νερού κ.α
αντοχή της ζύμης στην μηχανική καταπόνηση -
διάρκεια ζωής του ψωμιού -
ενίσχυση του πλέγματος της γλουτένης -
βελτίωση της διακράτισης νερού κ.α
Πιτοποϊια
Γνώστες των ιδιοτήτων του αλευρού της εφαρμόζουμε στα προϊόντα για παραγωγή πίτας για σουβλάκι (Χειροποίητής – Φυλοποίησης ) και κερδίζουμε την πρώτη θέση στην προτίμηση των βιοτεχνιών – βιομηχανιών στον χώρο.
ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ για: Φυλλοποίηση, Χειροποίητη Αραβική, Κυπριακή, Λαβάς.
Διαθέτοντας εξοπλισμό ανάλυσης αλεύρων,
προσφέρουμε το κατάλληλο βελτιωτικό για την
δημιουργία προϊόντος πίτας με αφράτη δομή,
ομοιόμορφη κυψέλωση, μη λαστιχωτή υφή,
δίχως τη δημιουργία ‘μπαλονιών’,
σωστή συμπεριφορά στο πλατό
προσφέρουμε το κατάλληλο βελτιωτικό για την
δημιουργία προϊόντος πίτας με αφράτη δομή,
ομοιόμορφη κυψέλωση, μη λαστιχωτή υφή,
δίχως τη δημιουργία ‘μπαλονιών’,
σωστή συμπεριφορά στο πλατό
Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική
Η εταιρία ξεκινά την διάθεση προϊόντων (μίγματα - συμπυκνώματα - βοηθητικές ύλες) με γνώμονα την καινοτομία – ποιότητα σε μια μεγάλη γκάμα ώστε να καλύψει την ζήτηση στην αγορά και να προσθέσει νέα καινοτόμα προϊόντα στην ελληνική αγορά .
Ho.Re.Ca
Εύκολες , γρήγορες και σταθερές λύσεις για επαγγελματίες στο χώρο της μαζικής εστίασης με υψηλής ποιότητας Α ύλες για ένα χώρο που λόγο της αυξανόμενης απαίτησης από τους τελικούς καταναλωτές θέτει το βέλτιστο σαν στόχο .

By George Diamantis