Συμπύκνωμα για Ντόνατς με προσθήκη αλεύρου Τ55, νερού και μαγιάς.
ΥΛΙΚΑ | ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ |
Donuts Indiana 50 | 500 |
Αλεύρι 55 Extra | 500 |
Νερό ( 10°C ) | 400 |
Μαγιά νωπή | 35 |
Βήμα 1ο
Ζυμώνουμε 3΄ στο αργό και 10΄ στο γρήγορο.
Βήμα 2ο
Παίρνουμε τη ζύμη και την κάνουμε μπάλα στον πάγκο εργασίας και την ξεκουράζουμε για περίπου 20΄ (όσο χρειάζεται για να αφρατέψει).
Βήμα 3ο
Ανοίγουμε στη σφολιατομηχανή περίπου στο ύψος ένα εκατοστό και κόβουμε με κουπάτ.
Βήμα 4ο
Στοφάρουμε στους 40° C με 65% υγρασία για περίπου 45΄.
Βήμα 5ο
Αφήνουμε 10΄έξω το προϊόν για να κάνει κρούστα.
Βήμα 6ο
Τηγανίζουμε στους 175° C σε φοινικέλαιο για 1΄ και 30΄΄ ανά μεριά.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ | ΑΝΑ 100γρ |
ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kj/kcal) | 1619,62/386,84 |
ΛΙΠΑΡΑ (g) | 8,315 |
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (g) | 63,124 |
ΣΑΚΧΑΡΑ (g) | 21,639 |
ΕΔΩΔΙΜΕΣ ΙΝΕΣ | 1,39 |
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ (g) | 14,213 |
Na (g) | 2,0532 |