Μείγμα για Πανακότα, με προσθήκη γάλατος. Διατίθεται και με άρωμα μαστίχα.
ΥΛΙΚΑ | ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ |
PANNACOTTA MIX | 100 |
Γάλα πλήρες φρέσκο | 400 |
Βήμα 1ο
Ζεσταίνουμε ελαφρά σε κατσαρόλα 400γραμμ. Γάλα Πλήρες.
Βήμα 2ο
Προσθέτουμε 100γραμμ. μείγμα και ανακατεύουμε συνέχεια πάνω στη φωτιά, μέχρι να πάρει βράση.
Βήμα 3ο
Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς για 2΄- 3΄.
Βήμα 4ο
Κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Βήμα 5ο
Τοποθετούμε σε μερίδες και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.
Βήμα 6ο
Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.