Συμπύκνωμα για Nτόνατς με την προσθήκη αλεύρου, νερού, μαγιάς. Αφράτο τελικό προϊόν με διάρκεια ζωής. Μπορει να χρησιμοποηθεί αλεύρι Τ55.
ΥΛΙΚΑ | ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ |
Donuts star 50 | 500 |
Αλεύρι 55 | 500 |
Νερό( 10°C ) | 400 |
Μαγιά νωπή | 40 |
Βήμα 1ο
Ζυμώνουμε 3΄ στο αργό και 10΄ στο γρήγορο
Βήμα 2ο
Παίρνουμε τη ζύμη και την κάνουμε μπάλα στον πάγκο και την ξεκουράζουμε για περίπου 20΄ (όσο χρειάζεται για να αφρατέψει).
Βήμα 3ο
Ανοίγουμε στη σφολιατομηχανή περίπου στο ύψος ένα εκατοστό και κόβουμε με κουπάτ.
Βήμα 4ο
Στοφάρουμε στους 40° C με 65% υγρασία για περίπου 45΄.
Βήμα 5ο
Αφήνουμε 10΄έξω το προϊόν για να κάνει κρούστα.
Βήμα 6ο
Τηγανίζουμε στους 175° C σε φοινικέλαιο 38άρι για 1΄ και 30΄΄ ανά μεριά.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ | ΑΝΑ 100γρ |
ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kj/kcal) | 1633,2/390,09 |
ΛΙΠΑΡΑ (g) | 8,38 |
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (g) | 62,01 |
ΣΑΚΧΑΡΑ (g) | 21,036 |
ΕΔΩΔΙΜΕΣ ΙΝΕΣ | 1,36 |
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ (g) | 15,988 |
Na (g) | 2,039 |