Συμπύκνωμα αρτοποιίας για Κριτσίνι με επιλογή χρήσης διαφορετικών αλεύρων (ΤΜ, Καλαμποκιού κ.α). Προσδίδει στο τελικό προϊόν τραγανότητα. Προστατεύει από το τάγγισμα.
ΥΛΙΚΑ | ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ |
KRITSINI 10 | 100 |
Αλεύρι Τ.70 | 900 |
ΝΕΡΟ | 500 |
Ηλιέλαιο | 80 |
Γλυκάνισο | 2.5 |
Βήμα 1ο
Ζυμώνουμε τα υλικά για 1΄στο αργό και 3΄στο γρήγορο.
Βήμα 2ο
Πλάθουμε σε φυτίλια των 25 γραμμ.
Βήμα 3ο
Ψήνουμε σε φούρνο για 25΄στους 180 °C (ανάλογα το φούρνο), ψεκάζοντας με ατμό.