Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Ανακαλύψτε τα προϊόντα με βάση τις εφαρμογές που θέλετε

    BAQUETTE EXS 0,5

    Βελτιωτικό αρτοποιίας για παρασκευή μπαγκέτας.

    NEW FLOUR 1000

    Αυξάνει την αντοχή της ζύμης στη μηχανική καταπόνηση, την απορρόφηση και διακράτηση νερού. Προσφέρει μεγάλη διόγκωση. Μειώνει το κολλώδες και αυξάνει τη διάρκεια ζωής.

    P-LINE

    Διατηρεί τις ρεολογικές ιδιότητες (P,L,W) σταθερές. Ιδανικό για παραγωγή πίτας σε φυλλοποιητική μονάδα.

    WA PT 0,5

    Διακρατεί την υγρασία και αυξάνει την απορρόφηση νερού , δίνει διόγκωση , ευλυγισία και ωραία όψη στο προϊόν.