Βελτιωτικό αρτοποιίας για κατεψυγμένη, προψημένη ζύμη και βαθιάς Κατάψυξης. Προσφέρει γρήγορη επαναφορά της ζύμης του τελικού προϊόντος μετά από βαθιά Κατάψυξη. Άλλες ιδιότητες προφέρουν αύξηση απορρόφησης νερού, διακράτηση υγρασίας, προσφέρει μεγάλη διόγκωση, δίνει ευχάριστη υφή και γυαλιστερή όψη στη ζύμη, επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
Διαθέτοντας εξοπλισμό ανάλυσης αλεύρων, προσφέρουμε το κατάλληλο βελτιωτικό για την δημιουργία προϊόντος πίτας με αφράτη δομή, ομοιόμορφη κυψέλωση, μη λαστιχωτή υφή, δίχως τη δημιουργία ΄μπαλονιών΄, σωστή συμπεριφορά στο πλατό.