Βελτιωτικό αρτοποιίας για χρήση σε προϊόντα φύλλου, όπως φύλλο αέρως, χωριάτικο φύλλο και άλλα. Προσδίδει τραγανότητα, ευχάριστη υφή στο δάγκωμα καθώς και ροδοκόκκινο χρώμα. Ψήνει ομοιόρφα τα εσωτερικά φύλλα.
Διαθέτοντας εξοπλισμό ανάλυσης αλεύρων, προσφέρουμε το κατάλληλο βελτιωτικό για την δημιουργία προϊόντος πίτας με αφράτη δομή, ομοιόμορφη κυψέλωση, μη λαστιχωτή υφή, δίχως τη δημιουργία ΄μπαλονιών΄, σωστή συμπεριφορά στο πλατό.