Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

BS 20 CLASSIC

Συμπύκνωμα για Κρουασάν - Μπριός.

CROISSANITO 25

Συμπύκνωμα για Kρουασάν με προσθήκη μαγιάς και αλεύρου Τ55

FLOURITO D33

Συμπύκνωμα για ντόνατς με προσθήκη αλεύρου Τ55 - Νερό - μαγιά.

HOT BAKE 10

Συμπύκνωμα για Σάντουιτς, χάρμπουγκερ, κρουασάν, Τόστ. Με χρήση αλεύρου Τ55.

KITE 10

Συμπύκνωμα για Λαγάνα

LENTEN D 50

Συμπύκνωμα για Νηστίσιμο Ντόνατ, με προσθήκη αλεύρου Τ55

VENEZIA 60

Συμπύκνωμα για παντεσπάνι , με προσθήκη Αυγό-Νερό-ζάχαρη.