Βλέπετε 1–9 από 30 αποτελέσματα

ANSI 6E

Βελτιωτικό για προϊόντα αρτοποιίας. Κατάλληλο για κρουασάν.

BAKING POWDER

Διογκωτικός παράγοντας για προϊόντα που δεν διογκώνονται με μαγιά.

BAQUETTE EXS 0,5

Βελτιωτικό αρτοποιίας για παρασκευή μπαγκέτας.

BIOS 1

Βελτιωτικό χωρίς την αναγραφή Ε ουσιών.

BIOS T2

Βελτιωτικό για αποφυγή ταγγίσματος. Ιδανικό για Παξιμάδια, Κριτσίνια.

BP EXTRA

Διογκωτικός παράγοντας για προϊόντα που δεν διογκώνονται με μαγιά.

CRUSTY GOLD

Βελτιωτικά για χωριάτικο Ψωμί. Τελικό προϊόν με τραγανή κόρα, αφράτη ψίχα, μεγάλο όγκο. Ιδανικά για μεγάλη καταπόνηση της ζύμης. Προσδίδει υποκίτρινο χρώμα.

CRUSTY PAN

Βελτιωτικό για χωριάτικο Ψωμί. Τελικό προϊόν με τραγανή κόρα, αφράτη ψίχα, μεγάλο όγκο. Ιδανικά για μεγάλη καταπόνηση της ζύμης. Βελτιώνει τις ρεολογικές ιδιότητες του αλεύρου.

CYSTO L10

L-Cysteine. Αυξάνει την εκτατότητα του αλεύρου.