Βλέπετε 13–24 από 26 αποτελέσματα

P1000 BAKE

Βελτιώνει την πλαστικότητα και εκτατότητα της ζύμης, προστατεύει από το "μπαγιάτεμα", σταθεροποιεί την απορρόφηση του νερού, υποστηρίζει το τελικό προϊόν  στην Κατάψυξη. Διασπείρει το λίπος προσφέροντας ομογενοποίηση στη ζύμη. Εξοικονόμηση ενέργειας στο φούρνο (ο φούρνος δουλεύει σε πιο χαμηλές θερμοκασίες).

P1000 BIO

Βελτιώνει την πλαστικότητα και εκτατότητα της ζύμης. Προσφέρει διόγκωση στο προϊόν, το κάνει πιο αφράτο στο δάγκωμα (δεν λαστιχάρει η πίτα), δίνει ιδιότητες αντιμπαγιατέματος. Βοηθάει την ενεργοποίηση των προζυμιών (επιστροφές ζυμαριών).

PREMIER 1000

Προσδίδει απαλή και βελούδινη υφή , μεγάλη διόγκωση , διάρκεια ζωής στο προϊόν.

RED VELVET CAKE

Μείγμα για παραγωγή κόκκινου Κέικ, με προσθήκη Αυγό - Λάδι - Νερό.

REON CAKE

Μείγμα  Κεικ για Rheon μηχανή .

SANTA CAKE

Μείγμα για Κέικ με άρωμα Χριστουγέννων, με προσθήκη Αυγό - Λάδι - Νερό.

TANGO 2

Ενισχύει το πλέγμα γλουτένης, την σταθερότητα ζύμωσης, αυξάνει τη διάρκεια ζωής, προσφέρει ευχάριστο δάγκωμα.

VENEZIA

Μείγμα για Παντεσπάνι , με προσθήκη Αυγό - Νερό.

VENEZIA 60

Συμπύκνωμα για παντεσπάνι , με προσθήκη Αυγό-Νερό-ζάχαρη.

VENEZIA CHOCO

Μείγμα για Παντεσπάνι κακάο, με προσθήκη Αυγό - Νερό.

VENEZIA CHOCO 60

Συμπύκνωμα για παντεσπάνι κακάο, με προσθήκη Αυγό-Νερό-ζάχαρη.

VILLAGE CAKE

Μείγμα για Σπιτικό Κέικ με προσθήκη Νερού - Αυγού - Λαδιού.