Βλέπετε 25–31 από 31 αποτελέσματα

POLAR CR5

Βελτιωτικό για κατεψυγμένο κρουασάν, δανέζικη ζύμη και παρεμφερή προϊόντα.

PREMIER 1000

Προσδίδει απαλή και βελούδινη υφή , μεγάλη διόγκωση , διάρκεια ζωής στο προϊόν.

SFOLIATINO

Βελτιωτικό για Σφολιάτα.

TANGO 2

Ενισχύει το πλέγμα γλουτένης, την σταθερότητα ζύμωσης, αυξάνει τη διάρκεια ζωής, προσφέρει ευχάριστο δάγκωμα.

VS 2

Βελτιωτικό για προϊόντα όπως Σάντουιτς, μπέργκερ, ψωμάκι soft.

WA PT 0,5

Διακρατεί την υγρασία και αυξάνει την απορρόφηση νερού , δίνει διόγκωση , ευλυγισία και ωραία όψη στο προϊόν.

WRAP 3

Βελτιώνει την πλαστικότητα της ζύμης, συγκρατεί την υγρασία, δίνει ωραία όψη στο προϊόν.