Βελτιωτικό αρτοποιίας για παρασκευή μπαγκέτας. Προσδίδει μεγάλο όγκο, ομοιόμορφη κυψέλωση και διάρκεια ζωής. Βελτιώνει την απόδοση της μαγιάς. Επιταχύνει το χρόνο ζύμωσης, βελτιώνει τις ρεολογικές ιδιότητες του αλεύρου. Χωρίς τη χρήση Ε ουσιών.
Διαθέτοντας εξοπλισμό ανάλυσης αλεύρων, προσφέρουμε το κατάλληλο βελτιωτικό για την δημιουργία προϊόντος πίτας με αφράτη δομή, ομοιόμορφη κυψέλωση, μη λαστιχωτή υφή, δίχως τη δημιουργία ΄μπαλονιών΄, σωστή συμπεριφορά στο πλατό.