Βλέπετε 10–18 από 34 αποτελέσματα

FIVE KINGS

Βελτιώνει την πλαστικότητα της ζύμης, προστατεύει από το "μπαγιάτεμα", σταθεροποιεί την απορρόφηση του νερού, υποστηρίζει τη ζύμη στην Κατάψυξη, δίνει ωραία όψη στο προϊόν. Διορθώνει αδύναμα άλευρα.

FORZA 1000

Προσφέρει μεγάλη διόγκωση, λεύκανση στη ψίχα. Αυξάνει την αντοχή της ζύμης στη μηχανική καταπόνηση καθώς και τη διάρκεια ζωής του ψωμιού

FYLLOZYME 3

Βελτιωτικό αρτοποιίας για χρήση σε προϊόντα φύλλου ( όπως σφολιάτα αέρος, χωριάτικο φύλλο κ.α.)

HYDRO 3

Βελτιωτικό αρτοποιίας για αύξηση απορρόφησης νερού και διακράτηση υγρασίας. Ιδανικό για μπισκότα και ειδικά αρτοποιήματα.

KL 5

Βελτιωτικό αρτοποιίας για κατεψυγμένη, προψημένη ζύμη και βαθιάς Κατάψυξης.

NEW FLOUR 1000

Αυξάνει την αντοχή της ζύμης στη μηχανική καταπόνηση, την απορρόφηση και διακράτηση νερού. Προσφέρει μεγάλη διόγκωση. Μειώνει το κολλώδες και αυξάνει τη διάρκεια ζωής.

NEW FLOUR 500

Διορθώνει το δείκτη γλουτένης. Αυξάνει την αντοχή της ζύμης στη μηχανική καταπόνηση, βελτιώνει τη διακράτηση νερού.

P-LINE

Διατηρεί τις ρεολογικές ιδιότητες (P,L,W) σταθερές. Ιδανικό για παραγωγή πίτας σε φυλλοποιητική μονάδα.

P1000 BAKE

Βελτιώνει την πλαστικότητα και εκτατότητα της ζύμης, προστατεύει από το "μπαγιάτεμα", σταθεροποιεί την απορρόφηση του νερού, υποστηρίζει το τελικό προϊόν  στην Κατάψυξη. Διασπείρει το λίπος προσφέροντας ομογενοποίηση στη ζύμη. Εξοικονόμηση ενέργειας στο φούρνο (ο φούρνος δουλεύει σε πιο χαμηλές θερμοκασίες).