Βλέπετε 1–9 από 17 αποτελέσματα

ANSI 6E

Βελτιωτικό για προϊόντα αρτοποιίας. Κατάλληλο για κρουασάν.

BAKING POWDER

Διογκωτικός παράγοντας για προϊόντα που δεν διογκώνονται με μαγιά.

BP EXTRA

Διογκωτικός παράγοντας για προϊόντα που δεν διογκώνονται με μαγιά.

BS 20 CLASSIC

Συμπύκνωμα για Κρουασάν - Μπριός.

CROISSANITO 25

Συμπύκνωμα για Kρουασάν με προσθήκη μαγιάς και αλεύρου Τ55

CROISSANT MOMENTO MIX

Μείγμα για Kρουασάν, γρήγορης εκτέλεσης.

CYSTO L10

L-Cysteine. Αυξάνει την εκτατότητα του αλεύρου.

HOT BAKE 10

Συμπύκνωμα για Σάντουιτς, χάρμπουγκερ, κρουασάν, Τόστ. Με χρήση αλεύρου Τ55.

KL 5

Βελτιωτικό αρτοποιίας για κατεψυγμένη, προψημένη ζύμη και βαθιάς Κατάψυξης.