Βλέπετε 1–9 από 13 αποτελέσματα

BRIOCHE 50

Συμπύκνωμα για Μπριός με προσθήκη μαγιάς και χρήση αλεύρου Τ55.

BRIOCHE MIX

Μείγμα για Μπριός, με ωραία δομή και γεύση.

BS 20 CLASSIC

Συμπύκνωμα για Κρουασάν - Μπριός.

FIVE KINGS

Βελτιώνει την πλαστικότητα της ζύμης, προστατεύει από το "μπαγιάτεμα", σταθεροποιεί την απορρόφηση του νερού, υποστηρίζει τη ζύμη στην Κατάψυξη, δίνει ωραία όψη στο προϊόν. Διορθώνει αδύναμα άλευρα.

MULTI MOMENTO 20

Συμπύκνωμα,πίτσα, πεϊνιρλί, κουλούρι , κουβέρ, μπέργκερ ... Χωρίς στοφάρισμα.Απευθείας ψήσιμο !!

MULTI MOMENTO MIX

Μείγμα ,πίτσα, πεϊνιρλί, κουλούρι , κουβέρ, μπέργκερ ... Χωρίς στοφάρισμα.Απευθείας ψήσιμο !!

P-LINE

Διατηρεί τις ρεολογικές ιδιότητες (P,L,W) σταθερές. Ιδανικό για παραγωγή πίτας σε φυλλοποιητική μονάδα.

P1000 BAKE

Βελτιώνει την πλαστικότητα και εκτατότητα της ζύμης, προστατεύει από το "μπαγιάτεμα", σταθεροποιεί την απορρόφηση του νερού, υποστηρίζει το τελικό προϊόν  στην Κατάψυξη. Διασπείρει το λίπος προσφέροντας ομογενοποίηση στη ζύμη. Εξοικονόμηση ενέργειας στο φούρνο (ο φούρνος δουλεύει σε πιο χαμηλές θερμοκασίες).

P1000 BIO

Βελτιώνει την πλαστικότητα και εκτατότητα της ζύμης. Προσφέρει διόγκωση στο προϊόν, το κάνει πιο αφράτο στο δάγκωμα (δεν λαστιχάρει η πίτα), δίνει ιδιότητες αντιμπαγιατέματος. Βοηθάει την ενεργοποίηση των προζυμιών (επιστροφές ζυμαριών).