Προβολή όλων των 16 αποτελεσμάτων

BAKENUTS 50

Συμπύκνωμα για Ντόνατς φούρνου και τηγανιού με προσθήκη αλεύρου Τ55 - Νερό - μαγιά.

BAKENUTS MIX

Μείγμα για Ντόνατς φούρνου και τηγανιού με προσθήκη μόνο νερού - μαγιάς.

DONUTS INDIANA 50

Συμπύκνωμα για Ντόνατς με προσθήκη αλεύρου Τ55 - Νερό - μαγιά.

DONUTS KING 4

Βελτιωτικά για Nτόνατς 4% επι του αλεύρου.

DONUTS MIX

Μείγμα για Ντόνατς με προσθήκη νερού και μαγιάς.

DONUTS STAR 50

Συμπύκνωμα για Nτόνατς με την προσθήκη Αλεύρι-Νερό- μαγιά.

DONUTS STAR MIX

Μείγμα για Ντόνατς, με προσθήκη Νερού και Μαγιάς.

FIVE KINGS

Βελτιώνει την πλαστικότητα της ζύμης, προστατεύει από το "μπαγιάτεμα", σταθεροποιεί την απορρόφηση του νερού, υποστηρίζει τη ζύμη στην Κατάψυξη, δίνει ωραία όψη στο προϊόν. Διορθώνει αδύναμα άλευρα.

FLOURITO D33

Συμπύκνωμα για ντόνατς με προσθήκη αλεύρου Τ55 - Νερό - μαγιά.

LENTEN D 50

Συμπύκνωμα για Νηστίσιμο Ντόνατ, με προσθήκη αλεύρου Τ55

P-LINE

Διατηρεί τις ρεολογικές ιδιότητες (P,L,W) σταθερές. Ιδανικό για παραγωγή πίτας σε φυλλοποιητική μονάδα.

P1000 BAKE

Βελτιώνει την πλαστικότητα και εκτατότητα της ζύμης, προστατεύει από το "μπαγιάτεμα", σταθεροποιεί την απορρόφηση του νερού, υποστηρίζει το τελικό προϊόν  στην Κατάψυξη. Διασπείρει το λίπος προσφέροντας ομογενοποίηση στη ζύμη. Εξοικονόμηση ενέργειας στο φούρνο (ο φούρνος δουλεύει σε πιο χαμηλές θερμοκασίες).

P1000 BIO

Βελτιώνει την πλαστικότητα και εκτατότητα της ζύμης. Προσφέρει διόγκωση στο προϊόν, το κάνει πιο αφράτο στο δάγκωμα (δεν λαστιχάρει η πίτα), δίνει ιδιότητες αντιμπαγιατέματος. Βοηθάει την ενεργοποίηση των προζυμιών (επιστροφές ζυμαριών).

PREMIER 1000

Προσδίδει απαλή και βελούδινη υφή , μεγάλη διόγκωση , διάρκεια ζωής στο προϊόν.

TANGO 2

Ενισχύει το πλέγμα γλουτένης, την σταθερότητα ζύμωσης, αυξάνει τη διάρκεια ζωής, προσφέρει ευχάριστο δάγκωμα.

WA PT 0,5

Διακρατεί την υγρασία και αυξάνει την απορρόφηση νερού , δίνει διόγκωση , ευλυγισία και ωραία όψη στο προϊόν.