Βλέπετε 13–24 από 132 αποτελέσματα

BRIOCHE 50

Συμπύκνωμα για Μπριός με προσθήκη μαγιάς και χρήση αλεύρου Τ55.

BRIOCHE MIX

Μείγμα για Μπριός, με ωραία δομή και γεύση.

BS 20 CLASSIC

Συμπύκνωμα για Κρουασάν - Μπριός.

CAKE GUSTO 2000

Συμπύκνωμα για Κέικ με την προσθήκη Λάδι - Νερό.

CAKE ZYME 2000

Συμπύκνωμα για κεικ με την προσθήκη Λάδι - Νερό - Αυγό - Μαργαρίνη -Ζάχαρη.

CARROT CAKE

Μείγμα για Κέικ με προσθήκη Αυγό - Λάδι - Νερό, με γεύση Καρότο.

CHOCO GUSTO CAKE

Μείγμα σοκολατόπιτας, με προσθήκη Αυγό - Λάδι - Νερό.

CHOCO PIE MIX

Μείγμα σοκολατόπιτας με προσθήκη Λάδι - Νερό.

COOKIE BAKE

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Για προϊόντα αρτοποιίας

CR MIX

Μείγμα για κρόνατς με την προσθήκη μαγιά - Νερό. Τραγανό εξωτερικά με φυλλοποίηση χωρίς να απορροφά λάδι. Δεν περιέχει συντηρητικά.

CRÈME CARAMELE

Μείγμα για Κρέμα Καραμελέ.

CRÈME DIAMANT BK

Κρύα κρέμα Ζαχαροπλαστικής,Μείγμα