Βλέπετε 13–24 από 31 αποτελέσματα

KL 5

Βελτιωτικό αρτοποιίας για κατεψυγμένη, προψημένη ζύμη και βαθιάς Κατάψυξης.

KRITSINI 10

Συμπύκνωμα για Κριτσίνι, με επιλογή χρήσης διαφορετικών αλεύρων

KRITSINI GRAIN SEED MIX

Μείγμα  για Κριτσίνι, με επιλογή χρήσης διαφορετικών αλεύρων

KRITSINI MIX

Μείγμα  για Κριτσίνι, με επιλογή χρήσης διαφορετικών αλεύρων

P-LINE

Διατηρεί τις ρεολογικές ιδιότητες (P,L,W) σταθερές. Ιδανικό για παραγωγή πίτας σε φυλλοποιητική μονάδα.

P1000 BAKE

Βελτιώνει την πλαστικότητα και εκτατότητα της ζύμης, προστατεύει από το "μπαγιάτεμα", σταθεροποιεί την απορρόφηση του νερού, υποστηρίζει το τελικό προϊόν  στην Κατάψυξη. Διασπείρει το λίπος προσφέροντας ομογενοποίηση στη ζύμη. Εξοικονόμηση ενέργειας στο φούρνο (ο φούρνος δουλεύει σε πιο χαμηλές θερμοκασίες).

P1000 BIO

Βελτιώνει την πλαστικότητα και εκτατότητα της ζύμης. Προσφέρει διόγκωση στο προϊόν, το κάνει πιο αφράτο στο δάγκωμα (δεν λαστιχάρει η πίτα), δίνει ιδιότητες αντιμπαγιατέματος. Βοηθάει την ενεργοποίηση των προζυμιών (επιστροφές ζυμαριών).

PANIERINO

Βελτιωτικό αρτοποιίας για χρήση στην παρασκευή των περισσοτέρων αρτοσκευασμάτων. Ιδανικό για Ψωμί πολυτελείας

PANINO BREAD

Βελτιωτικά για διάφορα αρτοσκευάσματα. Βασίζονται στην τεχνολογία των ενζύμων.

PANINO GOLD

Βελτιωτικά για διάφορα αρτοσκευάσματα. Προσδίδει και υποκίτρινο χρώμα.

PIZZA SUPREME

Βελτιωτικό αρτοποιίας για βάση Πίτσας.

POLAR

Βελτιωτικό αρτοποιίας για κατεψυγμένη, προψημένη ζύμη και βαθιάς Κατάψυξης.