Προβολή όλων των 9 αποτελεσμάτων

BAKING POWDER

Διογκωτικός παράγοντας για προϊόντα που δεν διογκώνονται με μαγιά.

BAQUETTE EXS 0,5

Βελτιωτικό αρτοποιίας για παρασκευή μπαγκέτας.

BIOS T2

Βελτιωτικό για αποφυγή ταγγίσματος. Ιδανικό για Παξιμάδια, Κριτσίνια.

BP EXTRA

Διογκωτικός παράγοντας για προϊόντα που δεν διογκώνονται με μαγιά.

CRUSTY GOLD

Βελτιωτικά για χωριάτικο Ψωμί. Τελικό προϊόν με τραγανή κόρα, αφράτη ψίχα, μεγάλο όγκο. Ιδανικά για μεγάλη καταπόνηση της ζύμης. Προσδίδει υποκίτρινο χρώμα.

KL 5

Βελτιωτικό αρτοποιίας για κατεψυγμένη, προψημένη ζύμη και βαθιάς Κατάψυξης.

PANIERINO

Βελτιωτικό αρτοποιίας για χρήση στην παρασκευή των περισσοτέρων αρτοσκευασμάτων. Ιδανικό για Ψωμί πολυτελείας

PIZZA SUPREME

Βελτιωτικό αρτοποιίας για βάση Πίτσας.

VS 2

Βελτιωτικό για προϊόντα όπως Σάντουιτς, μπέργκερ, ψωμάκι soft.