Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Ανακαλύψτε τα προϊόντα με βάση τις εφαρμογές που θέλετε
  • Κριτσίνι
  • Κρουασάν
  • Συμπυκνώματα

ANSI 6E

Βελτιωτικό για προϊόντα αρτοποιίας. Κατάλληλο για κρουασάν.

BIOS T2

Βελτιωτικό για αποφυγή ταγγίσματος. Ιδανικό για Παξιμάδια, Κριτσίνια.

KL 5

Βελτιωτικό αρτοποιίας για κατεψυγμένη, προψημένη ζύμη και βαθιάς Κατάψυξης.

POLAR

Βελτιωτικό αρτοποιίας για κατεψυγμένη, προψημένη ζύμη και βαθιάς Κατάψυξης.

POLAR CR5

Βελτιωτικό για κατεψυγμένο κρουασάν, δανέζικη ζύμη και παρεμφερή προϊόντα.

VELVET 4

Συμπύκνωμα για πίτσα, πεϊνιρλί, με προσθήκη αλεύρου Τ55.