Βλέπετε 1–9 από 48 αποτελέσματα

BAQUETTE EXS 0,5

Βελτιωτικό αρτοποιίας για παρασκευή μπαγκέτας.

BIOS 1

Βελτιωτικό χωρίς την αναγραφή Ε ουσιών.

BIOS T2

Βελτιωτικό για αποφυγή ταγγίσματος. Ιδανικό για Παξιμάδια, Κριτσίνια.

BRIOCHE 50

Συμπύκνωμα για Μπριός με προσθήκη μαγιάς και χρήση αλεύρου Τ55.

BS 20 CLASSIC

Συμπύκνωμα για Κρουασάν - Μπριός.

CAKE GUSTO 2000

Συμπύκνωμα για Κέικ με την προσθήκη Λάδι - Νερό.

CAKE ZYME 2000

Συμπύκνωμα για κεικ με την προσθήκη Λάδι - Νερό - Αυγό - Μαργαρίνη -Ζάχαρη.

COOKIE BAKE

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Για προϊόντα αρτοποιίας

CR MIX

Μείγμα για κρόνατς με την προσθήκη μαγιά - Νερό. Τραγανό εξωτερικά με φυλλοποίηση χωρίς να απορροφά λάδι. Δεν περιέχει συντηρητικά.