Βλέπετε 13–24 από 61 αποτελέσματα

CROISSANITO 25

Συμπύκνωμα για Kρουασάν με προσθήκη μαγιάς και αλεύρου Τ55

CRUSTY 10

Συμπύκνωμα για Τσιαπάτα με προσθήκη μαγιάς και αλεύρου Τ70 Δυνατό.

CRUSTY GOLD

Βελτιωτικά για χωριάτικο Ψωμί. Τελικό προϊόν με τραγανή κόρα, αφράτη ψίχα, μεγάλο όγκο. Ιδανικά για μεγάλη καταπόνηση της ζύμης. Προσδίδει υποκίτρινο χρώμα.

CRUSTY PAN

Βελτιωτικό για χωριάτικο Ψωμί. Τελικό προϊόν με τραγανή κόρα, αφράτη ψίχα, μεγάλο όγκο. Ιδανικά για μεγάλη καταπόνηση της ζύμης. Βελτιώνει τις ρεολογικές ιδιότητες του αλεύρου.

DONUTS INDIANA 50

Συμπύκνωμα για Ντόνατς με προσθήκη αλεύρου Τ55 - Νερό - μαγιά.

DONUTS KING 4

Βελτιωτικά για Nτόνατς 4% επι του αλεύρου.

DONUTS STAR 50

Συμπύκνωμα για Nτόνατς με την προσθήκη Αλεύρι-Νερό- μαγιά.

DURUM TOASTED 50

Συμπύκνωμα για Ψωμί του Τοστ χωριάτικο με χρήση αλεύρου ΤΜ.

ENZYTECH 500

Βελτιωτικό για ειδικά προϊόντα αρτοποιίας.

FK ZYME 1

Βελτιωτικό αρτοποιίας ειδικά για φύλλο κρούστας.

FLOURITO D33

Συμπύκνωμα για ντόνατς με προσθήκη αλεύρου Τ55 - Νερό - μαγιά.

FYLLOZYME 3

Βελτιωτικό αρτοποιίας για χρήση σε προϊόντα φύλλου ( όπως σφολιάτα αέρος, χωριάτικο φύλλο κ.α.)