Βλέπετε 1–12 από 13 αποτελέσματα

BAKING POWDER

Διογκωτικός παράγοντας για προϊόντα που δεν διογκώνονται με μαγιά.

BP EXTRA

Διογκωτικός παράγοντας για προϊόντα που δεν διογκώνονται με μαγιά.

CHOCO GUSTO CAKE

Μείγμα σοκολατόπιτας, με προσθήκη Αυγό - Λάδι - Νερό.

CHOCO PIE MIX

Μείγμα σοκολατόπιτας με προσθήκη Λάδι - Νερό.

CYSTO L10

L-Cysteine. Αυξάνει την εκτατότητα του αλεύρου.

FYLLOZYME 3

Βελτιωτικό αρτοποιίας για χρήση σε προϊόντα φύλλου ( όπως σφολιάτα αέρος, χωριάτικο φύλλο κ.α.)

MALTOGENIC 1000

Maltogenic amylase. Διορθώνει την αμυλασικότητα και αυξάνει τη διάρκεια ζωής του τελικού προϊόντος.

PRO DIA

Συντηρητικό. Αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηριδίων,μούχλας και ζυμομυκήτων.

PRO SORB

Συντηρητικό αρτοποιίας κατά του βακίλου και της μούχλας.

SFOLIATINO

Βελτιωτικό για Σφολιάτα.

TOP USA

Αλεύρι σούπερ Αμερικής ενισχυμένο.Περιέχει πρόσθετα για την παραγωγή του τσουρεκιού και άλλων προϊόντων που απαιτούν δυνατά άλευρα.

VELO ICE

Άχνη μη υγρασιάζουσα.