Προβολή όλων των 13 αποτελεσμάτων

BAKING POWDER

Διογκωτικός παράγοντας για προϊόντα που δεν διογκώνονται με μαγιά.

BP EXTRA

Διογκωτικός παράγοντας για προϊόντα που δεν διογκώνονται με μαγιά.

CYSTO L10

L-Cysteine. Αυξάνει την εκτατότητα του αλεύρου.

MALTOGENIC 1000

Maltogenic amylase. Διορθώνει την αμυλασικότητα και αυξάνει τη διάρκεια ζωής του τελικού προϊόντος.

PRO DIA

Συντηρητικό. Αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηριδίων,μούχλας και ζυμομυκήτων.

PRO SORB

Συντηρητικό αρτοποιίας κατά του βακίλου και της μούχλας.

TOP USA

Αλεύρι σούπερ Αμερικής ενισχυμένο.Περιέχει πρόσθετα για την παραγωγή του τσουρεκιού και άλλων προϊόντων που απαιτούν δυνατά άλευρα.

VELO ICE

Άχνη μη υγρασιάζουσα.

VENEZIA

Μείγμα για Παντεσπάνι , με προσθήκη Αυγό - Νερό.

VENEZIA 60

Συμπύκνωμα για παντεσπάνι , με προσθήκη Αυγό-Νερό-ζάχαρη.

VENEZIA CHOCO

Μείγμα για Παντεσπάνι κακάο, με προσθήκη Αυγό - Νερό.

VENEZIA CHOCO 60

Συμπύκνωμα για παντεσπάνι κακάο, με προσθήκη Αυγό-Νερό-ζάχαρη.