Βλέπετε 25–36 από 48 αποτελέσματα

KOUROU 20

Συμπύκνωμα για ζύμη κουρού, με χρήση αλεύρου Τ55.

NEW FLOUR 1000

Αυξάνει την αντοχή της ζύμης στη μηχανική καταπόνηση, την απορρόφηση και διακράτηση νερού. Προσφέρει μεγάλη διόγκωση. Μειώνει το κολλώδες και αυξάνει τη διάρκεια ζωής.

NEW FLOUR 500

Διορθώνει το δείκτη γλουτένης. Αυξάνει την αντοχή της ζύμης στη μηχανική καταπόνηση, βελτιώνει τη διακράτηση νερού.

P-LINE

Διατηρεί τις ρεολογικές ιδιότητες (P,L,W) σταθερές. Ιδανικό για παραγωγή πίτας σε φυλλοποιητική μονάδα.

P1000 BAKE

Βελτιώνει την πλαστικότητα και εκτατότητα της ζύμης, προστατεύει από το "μπαγιάτεμα", σταθεροποιεί την απορρόφηση του νερού, υποστηρίζει το τελικό προϊόν  στην Κατάψυξη. Διασπείρει το λίπος προσφέροντας ομογενοποίηση στη ζύμη. Εξοικονόμηση ενέργειας στο φούρνο (ο φούρνος δουλεύει σε πιο χαμηλές θερμοκασίες).

P1000 BIO

Βελτιώνει την πλαστικότητα και εκτατότητα της ζύμης. Προσφέρει διόγκωση στο προϊόν, το κάνει πιο αφράτο στο δάγκωμα (δεν λαστιχάρει η πίτα), δίνει ιδιότητες αντιμπαγιατέματος. Βοηθάει την ενεργοποίηση των προζυμιών (επιστροφές ζυμαριών).

PIZZA SUPREME

Βελτιωτικό αρτοποιίας για βάση Πίτσας.

PM 50

Συμπύκνωμα για Μπριός χαμηλότερης γλυκύτητας, με προσθήκη μαγιάς.

POLAR CR5

Βελτιωτικό για κατεψυγμένο κρουασάν, δανέζικη ζύμη και παρεμφερή προϊόντα.

PREMIER 1000

Προσδίδει απαλή και βελούδινη υφή , μεγάλη διόγκωση , διάρκεια ζωής στο προϊόν.

PT SOFT 0.2%

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Βελτιωτικό αλεύρου.

REON CAKE

Μείγμα  Κεικ για Rheon μηχανή .