Βλέπετε 1–24 από 48 αποτελέσματα

BAQUETTE EXS 0,5

Βελτιωτικό αρτοποιίας για παρασκευή μπαγκέτας.

BIOS 1

Βελτιωτικό χωρίς την αναγραφή Ε ουσιών.

BIOS T2

Βελτιωτικό για αποφυγή ταγγίσματος. Ιδανικό για Παξιμάδια, Κριτσίνια.

BRIOCHE 50

Συμπύκνωμα για Μπριός με προσθήκη μαγιάς και χρήση αλεύρου Τ55.

BS 20 CLASSIC

Συμπύκνωμα για Κρουασάν - Μπριός.

CAKE GUSTO 2000

Συμπύκνωμα για Κέικ με την προσθήκη Λάδι - Νερό.

CAKE ZYME 2000

Συμπύκνωμα για κεικ με την προσθήκη Λάδι - Νερό - Αυγό - Μαργαρίνη -Ζάχαρη.

COOKIE BAKE

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Για προϊόντα αρτοποιίας

CR MIX

Μείγμα για κρόνατς με την προσθήκη μαγιά - Νερό. Τραγανό εξωτερικά με φυλλοποίηση χωρίς να απορροφά λάδι. Δεν περιέχει συντηρητικά.

CYSTO L10

L-Cysteine. Αυξάνει την εκτατότητα του αλεύρου.

DIAMOND SP 1%

Αυξάνει την αντοχή της ζύμης στη μηχανικη καταπόνηση, την απορρόφηση και διακράτηση νερού. Προσφέρει μεγάλη διόγκωση. Μειώνει το κολλώδες και αυξάνει την διάρκεια ζωής.

DONUTS KING 4

Βελτιωτικά για Nτόνατς 4% επι του αλεύρου.

ENZYTECH 500

Βελτιωτικό για ειδικά προϊόντα αρτοποιίας.

ESTERS 1%

Ενισχύει το πλέγμα της γλουτένης και τις ρεολογικές ιδιότητες του αλεύρου, διορθώνει το ph, προσφέρει μεγάλη διόγκωση, τραγανή κόρα στο ψωμί.

FIVE KINGS

Βελτιώνει την πλαστικότητα της ζύμης, προστατεύει από το "μπαγιάτεμα", σταθεροποιεί την απορρόφηση του νερού, υποστηρίζει τη ζύμη στην Κατάψυξη, δίνει ωραία όψη στο προϊόν. Διορθώνει αδύναμα άλευρα.

FORZA 1000

Προσφέρει μεγάλη διόγκωση, λεύκανση στη ψίχα. Αυξάνει την αντοχή της ζύμης στη μηχανική καταπόνηση καθώς και τη διάρκεια ζωής του ψωμιού

FYLLOZYME 3

Βελτιωτικό αρτοποιίας για χρήση σε προϊόντα φύλλου ( όπως σφολιάτα αέρος, χωριάτικο φύλλο κ.α.)

GRAIN 5

Προσφέρει αφράτη ζύμη, διακρατεί την υγρασία, βελτιώνει την υφή της κόρας και της ψίχας.

HOT BAKE 10

Συμπύκνωμα για Σάντουιτς, χάρμπουγκερ, κρουασάν, Τόστ. Με χρήση αλεύρου Τ55.

HOT GRAIN 10

Συμπύκωμα για τοστ ολικής, με χρήση αλεύρου Τ55.

HYDRO 3

Βελτιωτικό αρτοποιίας για αύξηση απορρόφησης νερού και διακράτηση υγρασίας. Ιδανικό για μπισκότα και ειδικά αρτοποιήματα.

KITE 10

Συμπύκνωμα για Λαγάνα

KL 5

Βελτιωτικό αρτοποιίας για κατεψυγμένη, προψημένη ζύμη και βαθιάς Κατάψυξης.

KOSA BAKE 5

Συμπύκνωμα για ψωμάκι Σάντουιτς-τοστ . Ιδανικό για κατεψυγμένη ζύμη.