Βλέπετε 85–96 από 132 αποτελέσματα

PIZZA SUPREME

Βελτιωτικό αρτοποιίας για βάση Πίτσας.

PM 50

Συμπύκνωμα για Μπριός χαμηλότερης γλυκύτητας, με προσθήκη μαγιάς.

POLAR

Βελτιωτικό αρτοποιίας για κατεψυγμένη, προψημένη ζύμη και βαθιάς Κατάψυξης.

POLAR CR5

Βελτιωτικό για κατεψυγμένο κρουασάν, δανέζικη ζύμη και παρεμφερή προϊόντα.

PREMIER 1000

Προσδίδει απαλή και βελούδινη υφή , μεγάλη διόγκωση , διάρκεια ζωής στο προϊόν.

PRO DIA

Συντηρητικό. Αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηριδίων,μούχλας και ζυμομυκήτων.

PRO SORB

Συντηρητικό αρτοποιίας κατά του βακίλου και της μούχλας.

PRO ZYME 100

Προζύμι σε σκόνη 1-3%.

PT SOFT 0.2%

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Βελτιωτικό αλεύρου.

PULGIESE PANE MIX

Μείγμα για Iταλικό Ψωμί .

RED VELVET CAKE

Μείγμα για παραγωγή κόκκινου Κέικ, με προσθήκη Αυγό - Λάδι - Νερό.

REON CAKE

Μείγμα  Κεικ για Rheon μηχανή .