Βλέπετε 1–12 από 13 αποτελέσματα

ANSI 6E

Βελτιωτικό για προϊόντα αρτοποιίας. Κατάλληλο για κρουασάν.

BS 20 CLASSIC

Συμπύκνωμα για Κρουασάν - Μπριός.

CROISSANITO 25

Συμπύκνωμα για Kρουασάν με προσθήκη μαγιάς και αλεύρου Τ55

CROISSANT MOMENTO MIX

Μείγμα για Kρουασάν, γρήγορης εκτέλεσης.

DIAMOND CAKE

Μείγμα για Κέικ με προσθήκη Νερό - Λάδι.  Ιδανικό για κουλουράκια, βασιλόπιτα, σάμαλι, ραβανί, μηλόπιτα, πορτοκαλόπιτα, καρυδόπιτα.

HOT BAKE 10

Συμπύκνωμα για Σάντουιτς, χάρμπουγκερ, κρουασάν, Τόστ. Με χρήση αλεύρου Τ55.

KL 5

Βελτιωτικό αρτοποιίας για κατεψυγμένη, προψημένη ζύμη και βαθιάς Κατάψυξης.

POLAR

Βελτιωτικό αρτοποιίας για κατεψυγμένη, προψημένη ζύμη και βαθιάς Κατάψυξης.

POLAR CR5

Βελτιωτικό για κατεψυγμένο κρουασάν, δανέζικη ζύμη και παρεμφερή προϊόντα.

VENEZIA

Μείγμα για Παντεσπάνι , με προσθήκη Αυγό - Νερό.

VENEZIA 60

Συμπύκνωμα για παντεσπάνι , με προσθήκη Αυγό-Νερό-ζάχαρη.

VENEZIA CHOCO

Μείγμα για Παντεσπάνι κακάο, με προσθήκη Αυγό - Νερό.