Προβολή όλων των 13 αποτελεσμάτων

ANSI 6E

Βελτιωτικό για προϊόντα αρτοποιίας. Κατάλληλο για κρουασάν.

BRIOCHE 50

Συμπύκνωμα για Μπριός με προσθήκη μαγιάς και χρήση αλεύρου Τ55.

BRIOCHE MIX

Μείγμα για Μπριός, με ωραία δομή και γεύση.

BS 20 CLASSIC

Συμπύκνωμα για Κρουασάν - Μπριός.

CROISSANITO 25

Συμπύκνωμα για Kρουασάν με προσθήκη μαγιάς και αλεύρου Τ55

CROISSANT MOMENTO MIX

Μείγμα για Kρουασάν, γρήγορης εκτέλεσης.

HOT BAKE 10

Συμπύκνωμα για Σάντουιτς, χάρμπουγκερ, κρουασάν, Τόστ. Με χρήση αλεύρου Τ55.

KL 5

Βελτιωτικό αρτοποιίας για κατεψυγμένη, προψημένη ζύμη και βαθιάς Κατάψυξης.

MULTI MOMENTO 20

Συμπύκνωμα,πίτσα, πεϊνιρλί, κουλούρι , κουβέρ, μπέργκερ ... Χωρίς στοφάρισμα.Απευθείας ψήσιμο !!

MULTI MOMENTO MIX

Μείγμα ,πίτσα, πεϊνιρλί, κουλούρι , κουβέρ, μπέργκερ ... Χωρίς στοφάρισμα.Απευθείας ψήσιμο !!

PM 50

Συμπύκνωμα για Μπριός χαμηλότερης γλυκύτητας, με προσθήκη μαγιάς.

POLAR

Βελτιωτικό αρτοποιίας για κατεψυγμένη, προψημένη ζύμη και βαθιάς Κατάψυξης.

POLAR CR5

Βελτιωτικό για κατεψυγμένο κρουασάν, δανέζικη ζύμη και παρεμφερή προϊόντα.