Βλέπετε 1–24 από 28 αποτελέσματα

ANSI 6E

Βελτιωτικό για προϊόντα αρτοποιίας. Κατάλληλο για κρουασάν.

BAQUETTE EXS 0,5

Βελτιωτικό αρτοποιίας για παρασκευή μπαγκέτας.

BIOS 1

Βελτιωτικό χωρίς την αναγραφή Ε ουσιών.

BIOS T2

Βελτιωτικό για αποφυγή ταγγίσματος. Ιδανικό για Παξιμάδια, Κριτσίνια.

CRUSTY GOLD

Βελτιωτικά για χωριάτικο Ψωμί. Τελικό προϊόν με τραγανή κόρα, αφράτη ψίχα, μεγάλο όγκο. Ιδανικά για μεγάλη καταπόνηση της ζύμης. Προσδίδει υποκίτρινο χρώμα.

CRUSTY PAN

Βελτιωτικό για χωριάτικο Ψωμί. Τελικό προϊόν με τραγανή κόρα, αφράτη ψίχα, μεγάλο όγκο. Ιδανικά για μεγάλη καταπόνηση της ζύμης. Βελτιώνει τις ρεολογικές ιδιότητες του αλεύρου.

DONUTS KING 4

Βελτιωτικά για Nτόνατς 4% επι του αλεύρου.

ENZYTECH 500

Βελτιωτικό για ειδικά προϊόντα αρτοποιίας.

FIVE KINGS

Βελτιώνει την πλαστικότητα της ζύμης, προστατεύει από το "μπαγιάτεμα", σταθεροποιεί την απορρόφηση του νερού, υποστηρίζει τη ζύμη στην Κατάψυξη, δίνει ωραία όψη στο προϊόν. Διορθώνει αδύναμα άλευρα.

FK ZYME 1

Βελτιωτικό αρτοποιίας ειδικά για φύλλο κρούστας.

FYLLOZYME 3

Βελτιωτικό αρτοποιίας για χρήση σε προϊόντα φύλλου ( όπως σφολιάτα αέρος, χωριάτικο φύλλο κ.α.)

HYDRO 3

Βελτιωτικό αρτοποιίας για αύξηση απορρόφησης νερού και διακράτηση υγρασίας. Ιδανικό για μπισκότα και ειδικά αρτοποιήματα.

KL 5

Βελτιωτικό αρτοποιίας για κατεψυγμένη, προψημένη ζύμη και βαθιάς Κατάψυξης.

P-LINE

Διατηρεί τις ρεολογικές ιδιότητες (P,L,W) σταθερές. Ιδανικό για παραγωγή πίτας σε φυλλοποιητική μονάδα.

P1000 BAKE

Βελτιώνει την πλαστικότητα και εκτατότητα της ζύμης, προστατεύει από το "μπαγιάτεμα", σταθεροποιεί την απορρόφηση του νερού, υποστηρίζει το τελικό προϊόν  στην Κατάψυξη. Διασπείρει το λίπος προσφέροντας ομογενοποίηση στη ζύμη. Εξοικονόμηση ενέργειας στο φούρνο (ο φούρνος δουλεύει σε πιο χαμηλές θερμοκασίες).

P1000 BIO

Βελτιώνει την πλαστικότητα και εκτατότητα της ζύμης. Προσφέρει διόγκωση στο προϊόν, το κάνει πιο αφράτο στο δάγκωμα (δεν λαστιχάρει η πίτα), δίνει ιδιότητες αντιμπαγιατέματος. Βοηθάει την ενεργοποίηση των προζυμιών (επιστροφές ζυμαριών).

PANIERINO

Βελτιωτικό αρτοποιίας για χρήση στην παρασκευή των περισσοτέρων αρτοσκευασμάτων. Ιδανικό για Ψωμί πολυτελείας

PANINO BREAD

Βελτιωτικά για διάφορα αρτοσκευάσματα. Βασίζονται στην τεχνολογία των ενζύμων.

PANINO GOLD

Βελτιωτικά για διάφορα αρτοσκευάσματα. Προσδίδει και υποκίτρινο χρώμα.

PIZZA SUPREME

Βελτιωτικό αρτοποιίας για βάση Πίτσας.

POLAR

Βελτιωτικό αρτοποιίας για κατεψυγμένη, προψημένη ζύμη και βαθιάς Κατάψυξης.

POLAR CR5

Βελτιωτικό για κατεψυγμένο κρουασάν, δανέζικη ζύμη και παρεμφερή προϊόντα.

PREMIER 1000

Προσδίδει απαλή και βελούδινη υφή , μεγάλη διόγκωση , διάρκεια ζωής στο προϊόν.

SFOLIATINO

Βελτιωτικό για Σφολιάτα.